Πανεπιστημιούπολη Δουρούτης, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Ανακοινώσεις
Γραμματεία Τμήματος Ιατρικής

Author: Γραμματεία Τμήματος Ιατρικής

 

Την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018 και ώρα 12:30 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Τμήματος Ιατρικής  στα κτίρια της Ιατρικής θα γίνει

«Καθομολόγηση  Διδακτόρων».

Παρακαλούνται όσοι υποψήφιοι διδάκτορες πρόκειται να ορκιστούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τη Γραμματεία του Τμήματος για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία υποβολής ανατύπων.

 

 

Παρακαλώ δείτε τη συνημμένη ανακοίνωση που αφορά στις εξετάσεις των μαθημάτων Εισαγωγή στην Κλινική Ιατρική και Περιεγχειρητική

Υπερηχοκαρδιογραφία.


Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω των πρυτανικών εκλογών και επειδή ενδέχεται επαναληπτική ψηφοφορία την Πέμπτη 7/6/2018, οι προφορικές εξετάσεις του μαθήματος Μαιευτική- Γυναικολογία για την 1η ομάδα του 6ου έτους θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 11/6/2018 και ώρα 930 στην Γυναικολογική Κλινική (Β΄ κτήριο – 1ος όροφος). Συγκέντρωση φοιτητών στο σαλονάκι έξω από την κλινική.

 

Από την Κλινική Μαιευτικής-Γυναικολογίας

 

 

Ανακοινώνεται ότι η δημιουργία ομάδων και η ανάληψη απ’ αυτές εργασιών στο μάθημα της Μηχανικής Βιολογικών Ρευστών θα γίνει την Τρίτη 22/05/2018, ώρα 2μμ, και την Τετάρτη 23/05/2018, ώρα 1 μμ, ανάλογα με το πρόγραμμα των συμμετεχόντων, στο Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής.

 

Κ. Ρήγας,

Επίκουρος Καθηγητής, Υπεύθυνος του μαθήματος

 

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με την παρ.6 του άρθρ. 20 του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας του Πανεπιστημίου μας, στις 6 Ιουνίου 2018, ημέρα Τετάρτη και στις 7 Ιουνίου 2018, ημέρα Πέμπτη (σε περίπτωση επαναληπτικής ψηφοφορίας), διακόπτονται τα μαθήματα, λόγω των πρυτανικών εκλογών.

 

Από την Πρυτανεία

 

Ανακοινώνεται προκήρυξη χορηγίας στη μνήμη του Καθηγητή Γεωργίου Παπανικολάου για Μαιευτική-Γυναικολογική Έρευνα 2018-2020.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο συνημμένο αρχείο.

 

 

Ανακοινώνεται κλινικό φροντιστήριο σε φοιτητές της Ιατρικής Σχολής υπό την αιγίδα της Σχολής και του ΠΓΝΙ στο αμφιθέατρο του πανεπιστημιακού γενικού νοσοκομείου Ιωαννίνων στις 22/05/2018 ώρα 10:00 -12:00. 

 

ΘΕΜΑ: ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ.

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ : Παρασκευή Ζώτου, Νοσηλεύτρια ΤΕ, MSc, υποψήφια PhD., ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ του  ΠΓΝΙ.                                                                                             

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  Θέματα (Υποενότητες) κλινικού φροντιστηρίου.

1.ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ.

1 α. Στοιχεία Νομοθεσίας.

2.ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ.

2 α. Κατηγοριοποίηση/διαχωρισμός ιατρικών αποβλήτων.

2β.Συλλογή/μεταφορά/ αποθήκευση / και επεξεργασία ΕΑΥΜ.(αναφορικά)

3.ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.

4.ΜΕΤΡΑ ΥΓΕΙΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

5.ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ

5 α. Διασκορπισμός επικίνδυνων ουσιών .

5 β .Τραυματισμός προσωπικού/Αντιμετώπιση.

6. ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

ΣΥΖΗΤΗΣΗ /ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΛΙΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ.

 

 

Ανακοινώνεται η προκήρυξη για εκλογή  Διευθυντή του Εργαστηρίου Έρευνας στη Γενική Ιατρική και την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας του Τμήματος Ιατρικής.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε συνημμένα στη σχετική προκήρυξη.

 

 

 

 

Παρακαλώ βρείτε το πρόγραμμα εξεταστικής της εαρινής περιόδου του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018 στο συνημμένο αρχείο.

 

 

 

Ανακοινώνεται ότι η Συνέλευση του Τμήματος Ιατρικής λαμβάνοντας υπόψη το πρόβλημα της σοβαρής υποστελέχωσης της Γραμματείας του Τμήματος και τον διαρκώς διογκούμενο όγκο εργασιών προς διεκπεραίωση, αποφάσισε, προκειμένου να διατηρηθεί η εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας, η τηλεφωνική επικοινωνία με την Γραμματεία να γίνεται καθημερινά μετά τις 11:00 π.μ. και το ωράριο εξυπηρέτησης κοινού να τηρείται αυστηρά.

Υπενθυμίζουμε ότι η Γραμματεία εξυπηρετεί το κοινό:

ΔΕΥΤΕΡΑ 11:00 - 13:00

ΤΕΤΑΡΤΗ 09:00 - 14:00

ΠΕΜΠΤΗ 11:00 - 13:00

Παρακαλούμε για την κατανόησή σας, ώστε να εξασφαλισθεί η κατά το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, καθώς και η εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας.

 

Σελίδα 1 από 41