Πανεπιστημιούπολη Δουρούτης, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Υποτροφίες - Κληροδοτήματα
Γραμματεία Τμήματος Ιατρικής

Author: Γραμματεία Τμήματος Ιατρικής

 

Σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για τη Βιοηθική και το ρόλο του επιστήμονα, που διοργανώνεται  ύστερα από γενική συνέλευση και με πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου του Φοιτητικού Συλλόγου του τμήματος ΒΕΤ, την Τρίτη 26 Μαρτίου στις 11.00 στο ισόγειο του νέου κτηρίου. Η εκδήλωση θα διαρκέσει μία ώρα. Θα μιλήσουν οι:
 Κα Γιώτσα Άρτεμις, καθηγήτρια Κοινωνικής Ψυχολογίας, Τμήμα Νηπιαγωγών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Πρόεδρος της Επιτροπής Ηθικής και Δεοντολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
• Κος Καλέφ-Εζρά Τζων, καθηγητής Ιατρικής Φυσικής, Τμήμα Ιατρικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Διευθυντής Εργαστηρίου Ιατρικής Φυσικής ΠΓΝΙ
• Κος Σταμάτης Χαράλαμπος, καθηγητής Ενζυμικής Βιοτεχνολογίας, Τμήμα Β.Ε.Τ    Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
 
Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν επίσης, οι καθηγητές στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κύριοι Κούκλης Παναγιώτης και Δημολιάτης Ιωάννης, ενώ φοιτητές του δ’ έτους του Β.Ε.Τ., θα παρουσιάσουν κάποια στοιχεία της εργασίας τους με θέμα τη Βιοηθική.
 

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης και το Τμήμα ανακοινώνουν την έναρξη νέου  κύκλου Πρακτικής Άσκησης για το Ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 (Φθινόπωρο 2019, Άνοιξη 2020, Καλοκαίρι 2020), στο πλαίσιο του Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους, μέσω του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020», ΕΣΠΑ 2014-2020.

Ενημερωτικές Εκδηλώσεις για το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης

Από 27 Μαρτίου έως 05 Απριλίου 2019 θα πραγματοποιηθούν Ενημερωτικές Εκδηλώσεις για  τους φοιτητές των Τμημάτων του Π.Ι. και την ακαδημαϊκή κοινότητα. Στις Ενημερωτικές Εκδηλώσεις θα παρουσιαστούν στοιχεία για το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης, καθώς και οι διαδικασίες και προϋποθέσεις συμμετοχής των φοιτητών. Επίσης, στις εκδηλώσεις θα υπάρχει ενότητα ερωτήσεων και απαντήσεων, προκειμένου οι φοιτητές να προετοιμαστούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την εκδήλωση ενδιαφέροντος. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ανά Τμήμα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης (Ενότητα: «Νέα») στη διεύθυνση: https://bit.ly/2CwQQoH.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα κληθούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, υποβάλλοντας σχετική αίτηση, σε χρονικό διάστημα αμέσως μετά τις διακοπές του Πάσχα, σύμφωνα με τους όρους, τις προϋποθέσεις και τις διαδικασίες που θα περιγράφονται στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αναμένεται να ανακοινωθεί στις αρχές Απριλίου 2019, στον ιστότοπο του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης, στην ιστοσελίδα: http://goo.gl/Wd270I.

Επισημαίνεται ότι όλοι οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση είτε το Φθινόπωρο του 2019, είτε την Άνοιξη του 2020, είτε το Καλοκαίρι του 2020 θα πρέπει να κάνουν αίτηση στις παραπάνω ημερομηνίες. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ!

 

Διαρκής ενημέρωση:

http://gpa.uoi.gr

https://www.facebook.com/gpauoi

https:://www.twitter.com/gpauoi

Επικοινωνία για φοιτητές: students@gpa.uoi.gr

 

 

Έπειτα από δυσλειτουργία που παρατηρήθηκε στο σύστημα των δηλώσεων συγγραμμάτων ΕΥΔΟΞΟΣ και μέχρι το πέρας των ελέγχων, αποφασίστηκε η διακοπή της υπηρεσίας αυτής.

Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση μόλις λυθεί το πρόβλημα.

 

 

Με βαθιά οδύνη πληροφορηθήκαμε σήμερα τον θάνατο

του τ. Αναπληρωτή Καθηγητή Φαρμακολογίας του Τμήματος Ιατρικής

Μιχαήλ Μάλαμα

 

Τα μέλη του Τμήματος εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

 

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί αύριο Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 και ώρα 16:30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κοπάνων.

 

Η Πρόεδρος του Τμήματος

Άννα Μπατιστάτου

 

 

Ανακοινώνεται ότι οι διαλέξεις του μαθήματος "Μεταμοσχεύσεις Οργάνων" θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2019, ώρα 3 μ.μ. – 5 μ.μ. στις αίθουσες διδασκαλίας του κτηρίου Ιατρικής.

 

Ο υπεύθυνος του μαθήματος

Μιχάλης Μήτσης

Καθηγητής Χειρουργικής-Μεταμοσχεύσεων

 

 

Ανακοινώνεται στους φοιτητές του 5ου έτους του Τμήματος Ιατρικής ότι οι
παραδόσεις του μαθήματος "Χειρουργική Ορθοπαιδική & Τραυματολογία" για την 6η
ομάδα, θα ξεκινήσουν την Τρίτη 26/3/2019 και ώρα 9.00 π.μ. στο Εργαστήριο
Βιολογικής Μηχανικής.


 

Ανακοινώνεται στους φοιτητές του Ιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ότι οι παραδόσεις του κατ’ επιλογήν μαθήματος «Αθλητικές Κακώσεις», θα ξεκινήσουν  την Παρασκευή 22/3/2019 και ώρα 16.00 στις αίθουσες διδασκαλίας του Πανεπιστημίου.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος θα καθοριστεί και το πρόγραμμα των διαλέξεων.

 

 

Παρακαλώ δείτε τη συνημμένη ανακοίνωση που αφορά στο μάθημα "Ψυχιατρική των Εξαρτήσεων".

 

Ανακοινώνεται  στου φοιτητές  ότι η παράδοση του μαθήματος "Θυρεοειδική  Κογχοπάθεια- Nόσος Graves " θα γίνει στην  Οφθαλμολογική  Κλινική του ΠΓΝΙ.,  Γ΄ Κτίριο, 4ος   όροφος,  στις 21.3.2019. ημέρα Πέμπτη 5 μ.μ.

Από την Ενδοκρινολογική Κλινική

Τηλ  Γραμματείας 2651009420

 

Καλούνται οι φοιτητές που θα δηλώσουν το  "Ενδοκρινολογία της Αναπαραγωγής & της Υπογονιμότητας" στο πρώτο μάθημα την Τετάρτη 20/3 στις 14.00 ΠΓΝΙ Β' κτίριο 1ος όροφος (συνεννόηση με τον κ. Λ. Παπανδρέου). 
Καλούνται επίσης να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα προκειμένου να οργανωθεί καλύτερα το μάθημα.
 
Φόρμα δήλωσης: https://goo.gl/forms/IRFTflf81plQGUqs1
 
(Προσοχή! Η συμπλήρωση της φόρμας ΔΕΝ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΡΟΝΟΣ. Η δήλωση στον Κρόνο πρέπει να πραγματοποιηθεί κανονικά).
 
Από τη Γραμματεία της Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής
Τηλ. 26510 0 7238
 
Σελίδα 1 από 59