Πανεπιστημιούπολη, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Θέσεις εργασίας

 

Ανακοινώνεται πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για θέσεις τεχνικών, υποψήφιων διδακτόρων και μεταδιδακτορικών ερευνητών στα πλαίσια του ιδρυματικού προγράμματος Περιφερειακής Αριστείας BIOMED-20. 
Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στη συνημμένη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
 

 

Από το Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ανακοινώνεται η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μία θέση επιστημονικού συνεργάτη.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στην συνημμένη πρόσκληση ενδιαφέροντος.

 

Ανακοινώνεται η πρόσκληση ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ 2020 -2021 ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Περισσότερες πληροφορίες θα βρουν οι ενδιαφερόμενοι στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.rc.uoi.gr/index.php/nea-anakoinoseis/proskliseis-erevniton/4152-prosklisi-ekdilosis-endiaferontos-24546-2020

 

 

Ανακοινώνεται θέση υποψήφιου διδάκτορα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λωζάννης (Ελβετία), στο εργαστήριο του κ. Γεράσιμου Συκιώτη, με θέμα "Impact of redox-active natural substances on thyroid pathophysiology."

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στον σύνδεσμο https://lnkd.in/dc-2f4a

 

 

Ανακοινώνουμε δύο προκηρύξεις για την πλήρωση δύο θέσεων διδασκόντων βάσει του Προεδρικού Διατάγματος αριθ. 407/80 (όπως τροποποιήθηκε και ισχύει) του Τμήματος Ιατρικής.

1 θέση στη βαθμίδα του Λέκτορα στο γνωστικό αντικείμενο της Παιδιατρικής για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020

1 θέση στη βαθμίδα του Λέκτορα στο γνωστικό αντικείμενο της Δερματολογίας για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους.

Οι αιτήσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποβάλλονται στη Γραμματεία του Τμήματος Ιατρικής (κτίριο Διοίκησης, 1ος όροφος, Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων) από Τρίτη 29 Οκτωβρίου έως και 7 Νοεμβρίου 2019.

 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε  στις συνημμένες προκηρύξεις.